08/09/12, 15:29
|
||||
|
||||
Alien Collection (Yaratık Koleksiyonu) Alien Aliens Alien³ Alien: Resurrection Tasarımın tamamı bana aittir. |
|
|
|
08/09/12, 15:46
|
||||
|
||||
Seti indirdikten sonra kaliteyi çok net görebiliyosunuz tebrikler Rafi.
|
|
|
|
08/09/12, 15:59
|
||||
|
||||
|
|
|
|
08/09/12, 16:20
|
||||
|
||||
|
|
|
08/09/12, 18:13
|
||||
|
||||
set ıcın tesekkurler bır sey soracakdıma alıen + Alien vs. Predator + predator hepsı set yapamız mısınız bu sete uygun ?*
|
|
|
|
08/09/12, 18:49
|
||||
|
||||
Rica ederim, ama tam olarak uygun olmaz çünkü alttaki yumurtalar vs. sadece alien serisi için kullanılabilir ama aynı taslak üzerinden çalışılabilir alien vs. predator seti ile deneyebilirim mavi tonlarında çalışarak. Bir bakıyım olabilir gibiyse yapmaya başlarım : )
|
|
|
08/09/12, 18:49
|
||||
|
||||
Çok iyi iş ya hakketten bravo. Ellerine sağlık valla.
Bişe sorcam Promete'yi neden eklemedin seriye hocam ? |
|
|
|
08/09/12, 18:57
|
||||
|
||||
Teşekkür ederim, "Prometheus" filminin alien efsanesinden izler taşıdığı doğru fakat seriden tamamen bağımsız yani hikayeyle bir ilişkisi yok bu nedenle ben devam filmi olarak değerlendirmiyorum bu filmi, sadece konusunda alien ile ilgili şeyler barındıran bir film bence.
|
|
|
|
08/09/12, 19:07
|
||||
|
||||
Quote:
Evet doğru tabi söylediğiniz de, bir bakıma Alien'ın başlangıcı gibi Promete. Yani çok açık yazamıyorum buraya izlemeyenler okursa uygun olmaz. Ama Alien nasıl o hale geldi, nasıl bir evrim geçirdi de o şekilde oldu falan onlara baktığımızda da Promete aslında Alien'ın başlangıcı oluyo. Ridley scott'da (Alien serisini başlatan adam) bu son filmi prometeyi yönetirken de bunları sölemişti. |
|
|
|
08/09/12, 19:25
|
||||
|
||||
ben öncelikle tebrik ederim çalışma için benim sorum farklı olacak. hababam sınıfı ve alien i indirirken resimlerinide indiriyorum ama aynı 3.lerde isim aynı diyor kaydetmiyor. farklı isim dediğimde tanınmayan bir biçimde indiriyor. yüklerken resimlerin isimlerini farklı kaydedebilir misiniz?
|
|
|
Thread Tools | |
Display Modes | |
Tags: alien, collection, cover, custom, dvd, english, koleksiyonu, set, yaratik |
All times are GMT +2. The time now is 01:13.
|
The art work on this site is for personal use only. We do not condone piracy, and do not supply images for use in any illegal activities, including DVD piracy.
|