CoverTR - View Single Post - Sitedeki coverları indirebilme
View Single Post

  #8  
11/01/12, 16:28
Avatar Yok
goqhan06
goqhan06 is offline
I Love CoverTR :))
 
Join Date: Jan 2011
Threads: 0
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 3 Times in 3 Posts
Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Post Sitedeki coverları indirebilme

Quote:
Originally Posted by Joker View Post
Görüşlerinize bende saygı duyuyorum ama şöyle bir durum var siz 01-03-2011 bu tarihten günümüze kadar 6 mesaj bir konu açmışsın açtığın konuda istek.
Bu durumda biz enayiler seni baya iyi ağırlamışık ki sitede hala burdasın ve bizim kararlarımızı bu kadar rahat eleştirebiliyorsun.
Eğer bin bir tane uğraşacak şey istemeseniz, bende açarım konu, cover yapmak, ps yapmak çok zor bişi değil ,benimde kendi yaptıklarımı paylaşmak istediklerim oldu ancak, sitede yok şöyle açılır böyle yapman gerekir , konu açma kurallarıydı filan uğraştırıyor. Çok yanlış bence o yüzden dolayı ne konu açtım ne de bi mesaj yazdım. Cover yapıyoruz diye övünmeyede , çok fazla ihtiyaç duymamak lazım. Ben sadece emeği taktir ederim, Ancak bunu zorlamanız yanlış. Google a filmin adıyla cover yazıncada çıkıyor herşey o kadar zor bişide değil cover bulmak vs,
Sizin bu yaptığınız uygulama şunu ifade etmektedir üstü kapalı olarak ;
Biz üyelerimize güvenmiyoruz, coverları sadece sitemizden alıp başka sitelere veya para karşılığı kendi emeğimizi sattığını düşünüyoruz mantığına geliyor.
Ben sizin uygulamanıza bişi demiyorum ancak , bunu mesaj sayısıyla filan yapmanız lazım , ilk defa konu sayısıyla ilgili bi uygulama görüyorum internette.

Kolay gelsin.

Last edited by goqhan06; 11/01/12 at 16:33.
Reply With Quote
 
Post Thanks
 
Post Groan
 
Instagram