CoverTR - View Single Post - Sitedeki coverları indirebilme
View Single Post

  #17  
11/01/12, 18:48
Joker
Joker is offline
Loading...!
 
Join Date: Dec 2010
Threads: 1959
Posts: 4,108
Country: Turkey
Thanks: 15,723
Thanked 25,652 Times in 2,986 Posts
Groans: 10
Groaned at 28 Times in 11 Posts
Mentioned: 1 Post(s)
Default Sitedeki coverları indirebilme

Quote:
Originally Posted by goqhan06 View Post
Sen o mesaja olumlu veya olumsuz cevap versen ben diyeceğimki bana yardım et en azından kendim koyuyum coverları.Sen hiç cevap vermeyince ben takmıyorsun üyelerin yazılarını diye düşünürüm.
Upload etmekle, uğraşmayı sevmiyorum ,dememde ve incelediğin profilimdeki konu açma sayımla fark etmiş olmanla beraber , cover konusu için konu açıp bişi paylaşamadığımı görememen , konu açamadığımı bilmen gerekebilirdi. Eğer birileri bişi istiyorsa ya cevap verilir yada yardımcı olunur (yapabilmesi için) bizim insafiyetimizde,senin için öyle değilmiş
Size neden cevap vermediğimi açıkça yazdım anlamak istemiyosan benim sorunum değil.
Konu açmam konusunda yardımcı ol diyosun hiç çaba göstermediğin belli tasarım cover bölümüne konu açmaya çalışıyosun bu konu hakkında sayfalarca döküman hazırladım resimli anlattık heryere link koyduk daha ne yapabiliriz konu açanlar sizden çokmu zeki çok mu akıllıda konu açıyor.

Zahmet edip iki satır yazı okumassın 3-5 mb'lık dosyayı upload etmek zoruna gider bune ya... konu açma madem yap siteye bağış kullan yada git alternatif sitelerden indir ,gerçi google'da yazınca hemen çıkıyor ordan indirirsin öyle değil mi ?
Reply With Quote
 
Post Thanks
 
Post Groan
 
Instagram