CoverTR - View Single Post - Sitedeki coverları indirebilme
View Single Post

  #18  
11/01/12, 19:25
Avatar Yok
goqhan06
goqhan06 is offline
I Love CoverTR :))
 
Join Date: Jan 2011
Threads: 0
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 3 Times in 3 Posts
Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Default Sitedeki coverları indirebilme

Quote:
Originally Posted by Joker View Post
Size neden cevap vermediğimi açıkça yazdım anlamak istemiyosan benim sorunum değil.
Konu açmam konusunda yardımcı ol diyosun hiç çaba göstermediğin belli tasarım cover bölümüne konu açmaya çalışıyosun bu konu hakkında sayfalarca döküman hazırladım resimli anlattık heryere link koyduk daha ne yapabiliriz konu açanlar sizden çokmu zeki çok mu akıllıda konu açıyor.

Zahmet edip iki satır yazı okumassın 3-5 mb'lık dosyayı upload etmek zoruna gider bune ya... konu açma madem yap siteye bağış kullan yada git alternatif sitelerden indir ,gerçi google'da yazınca hemen çıkıyor ordan indirirsin öyle değil mi ?
İyi siz bilirsiniz, basit bişeyi büyütmeye gerek yok. Altı üstü cover niye bu kadar kasıyorsunuz bi konu açmak için , yok coverın resmiydi, linkiydi, imdb linkiydi , küçük resmiydi vs, Olacağı download linki ve sadece tanıtım resmi . Yok imandix iydi bilmem neyiydi . paylaşacak adamı vaz geçiriyorsunuz.. İnsan bişey üretiyorsa, ben üretebiliyorum diye sevinmeli , enayi durumuna düşüyorum diye düşünmemeli. Çünkü herkez üretemeyebiliyor..Ben cover yapıyorsam ve bununla başkalarının ihtiyacını göreceksem ben bundan sevinirim / hoşlanırım, enayi durumuna düşüyorum diye düşünmem.Herşey para yada menfaat demek değil , yaptığın işten zevk almak önemli olan . Ben sadece zevk için yapıyorum bu işi ,yoksa bulurum dediğim gibi google danda . Basit bişey için bu kadar kasmayın kendinizi kaç kişi yapıyorki zaten bu işi de neyin peşindesiniz bilmiyorum.Buda son mesajımdır.
iyi forumlar
Reply With Quote
 
Post Thanks
 
Post Groan
 
Instagram