CoverTR

CoverTR (http://www.covertr.com/cover.php)
-   Announcements and News (http://www.covertr.com/forum7/)
-   -   Important Notice... / Önemli Duyuru... (http://www.covertr.com/announcements-news/6907-important-notice-onemli-duyuru.html)

hoplaytali 23/07/14 00:54

Bu konularda yeniyim fakat insanlar cover yapamadıgı için siteye girerken cover yapıp koymadan alamazsınız demek ayrı garip geldi bana ve para vermek gerekiyorsa üyeliği paralı yapmak aynı şey tek fark bedava üyelikle insanlar size cover verebilir fakat bağışsız alamaz.

gsahmet56 06/08/14 17:32

üyelik için gerekli bağışı yaptım açabilir misiniz üyeliğimi?

emrullah93 16/08/14 13:44

admin bende üyelik için gerekli bağışı yaptım açabilir misiniz üyeliğimi?

emrullah93 16/08/14 17:29

silver üyeliğim hala aktif değil admin bi el atarmısın

colargol 28/09/14 12:27

hello,

Why can't i download the covers?

Grtz Colargol

Rd-Cd 28/09/14 23:19

Quote:

Originally Posted by colargol (Post 36619)
hello,

Why can't i download the covers?

Grtz Colargol

Hi,

You can be member of the Silver Group by the way of donation.

Donation is minimum 10€.

=>> You can reach the donation section from here

delioglan44 15/10/14 03:42

hocam bağiş yaptik size zahmet uyeğiliği aktif edermisiniz ?

George 21/10/14 14:04

thanks for the covers

sercan 03/11/14 03:46

10 euro minimum derken 10 euroyu verince var mı bunun bir süresi falan ne zamana kadar cover indirebilicem?

Joker 03/11/14 15:06

Quote:

Originally Posted by sercan (Post 36906)
10 euro minimum derken 10 euroyu verince var mı bunun bir süresi falan ne zamana kadar cover indirebilicem?

Merhaba 10€ bağış yaparak şimdilik siteden sınırsız faydanalanabiliyorsunuz, yeni yıl ile yeni bir sisteme geçmeyi planlıyoruz, bu sistemle üyelik zaman sınırlaması gelecek bu sisteme geçtiğimizde en yüksek paketten bir adet hediye üyelik kazanaksınız.
İyi günler.

becker105 07/11/14 14:07

thanks por el consejo

banko 13/11/14 18:17

İyi akşamlar. Bende bağışta bulunmuş bulunuyorum aranızda olduğum için mutluyum paylaşımlarınız da başarılar.

korkucu 12/12/14 22:03

Ben de az önce 10 euroluk bir bağış gönderdim. Başka bir şey yapmam gerekiyor mu? Teşekkür ederim

brainwasher 18/12/14 16:59

ödeme bildirimini nasıl yapıcam veya gerek varmı yardımcı olurmusunuz lütfen

Joker 18/12/14 22:54

Quote:

Originally Posted by brainwasher (Post 37246)
ödeme bildirimini nasıl yapıcam veya gerek varmı yardımcı olurmusunuz lütfen

Bildirim yapmanıza gerek yok ödemeniz kontrol edilip üyeliğiniz açılıyor.

kin_ittifak 05/01/15 22:35

merhaba;

ben simdi 10 Euro bagıslarsam 2-3 ay sonra sistem degistince artık aylıkmı ödeme yapıcam ? yoksa eksi üyeler sınırsızmı faydalancak ?

Joker 05/01/15 22:42

Quote:

Originally Posted by kin_ittifak (Post 37403)
merhaba;

ben simdi 10 Euro bagıslarsam 2-3 ay sonra sistem degistince artık aylıkmı ödeme yapıcam ? yoksa eksi üyeler sınırsızmı faydalancak ?

Bu ayın 10'unda sistem değişecek, 6 aylık üyelik 10€ olacak bu işlemden sonra bağış yapan üyelere 6 aylık üyelik hediye verilecek.

Alexander16 17/01/15 17:13

çok saçma olmuş

onurekonomi 17/01/15 17:29

sacma demeyelimde yeni uye olanlar icin sinir bozucu bir degisme olmus
agustostan sonrada aylık uyelige gecilecek oyle anlasılıyor
aralıkta uye olana en azından bir sene verilmeli lazım . 2 senelik uye olanla benim farkım olmalı. 12 ay once kayıt olan agustosa kadar 20 aylık uye olucak.ama bnen sadece agustosa kadar uye olucam.bu gercekten sacma yani
ama joker karar vermis. site onun patron o .baska birseyde soylenmez

Joker 17/01/15 18:54

Quote:

Originally Posted by onurekonomi (Post 37521)
sacma demeyelimde ben boyle olcagını bilsem 10 euroyu baska siteye harcardım.ben sadece 4-5 turk dizisi coverset icin uye oldum

agustostan sonrada aylık uyelige gecilecek oyle anlasılıyor
aralıkta uye olan uyeye en azından bir sene verilmeli lazım . 2 senelik uye olanla benim farkım olmalı. 12 ay once kayıt olan 18 aylık uye olucak.ama bnen sadece agustosa kadar uye olucam.bu gercekten sacma yani
ama joker karar vermis. Site onun patron o .baska birseyde soylenmez



Quote:

Originally Posted by onurekonomi (Post 37521)
sacma demeyelimde yeni uye olanlar icin sinir bozucu bir degisme olmus
agustostan sonrada aylık uyelige gecilecek oyle anlasılıyor
aralıkta uye olana en azından bir sene verilmeli lazım . 2 senelik uye olanla benim farkım olmalı. 12 ay once kayıt olan agustosa kadar 20 aylık uye olucak.ama bnen sadece agustosa kadar uye olucam.bu gercekten sacma yani
ama joker karar vermis. Site onun patron o .baska birseyde soylenmez


Şimdi güzel kardeşim senin içinden geçen iki mesajına da yanıt vereyim;

Sürekli bilseydim üye olmazdım diyorsun ya, "kurtcoobain" bu senin forumdan uzaklaştırılan diğer hesabın nedenini ikimizde biliyoruz ama diğer forum sakinleri de neden uzaklaştırıldığı bilsinler sebebi başka üyelerle irtibata geçip multi (çoklu) hesap kullanmak istemesidir gelen şikayetler üzerine de forumdan uzaklaştılmıştır.
Ayrıca bana bu hesaptan attığın ilk PM paypal hesabının olmadığı ve nesine.com yada banka hesap numaramı sorduğun mesajdır ayrıca bu mesajda üyeliğin sınırı olup olmadığını sormandır.

Benim cevabım ise diğer tüm üyelere verdiğim gibidir.

Yeni sisteme geçileceğini, en üst paketten bir hediye alacağını ve sadece paypal kullandığımızı yazdım.
Şimdi hepimiz biliyoruz.

AYRICA;
Ben bu sitenin patronu değil kurucusuyumdur, buranın patronları siteye katkı veren üyeler ve yöneticilerdir.

Burası Türkiye'nin ilk cover ve label sitesidir ayrıca ticari amaç gütmeyen tek kapak sitesidir.

Alınan bağış sitenin gereksinimlerini karşılamak için bir paradır ticari amaç yoktur ve yönelmeyecektir.
Diğer Türk cover sitelerinin ücret politikalarını inceleyin dilerseniz O sitelere paranızı harcayın.

Şimdi üyeliğinizin tadını çıkartın.

onurekonomi 17/01/15 19:51

ilk basta belirteyim.ulan 10 euro verdi.ne sanıyo kendini diyenler olabilir.madme boyle birsey olucaktı,2015 yılında 6 aylık uyelige gecilecekti,bu bana uye olmadan belirtilmeliydi diyorum.uye olduktan 10-15 gun sonra soylenmesi guzel degil diyorum. benim tek elestirdigim nokta bu.ben 8 ay uye olucam bu sadece bari 12 ay olmalıydı diyorum.elestirdigim baskada birsey yok.

yazdıklarına gelince .ben senden az da olsa haklısın bu konuda birseyler yapabiliriz demeni beklerken bir yanlısımı paylasıyorsun hemen.

bunda sorun yokki.benim diger arkadaslara mesja yazmamım tek sebebi para gonderememdi paypal sorunluydu.sana yazdım banka hesabı ve nesine hesabı yoktu vs.

diger arkadaslara karsı tarafın istegi dogrultusunda yazdım.biri benden cover rica etse ben para almadan veririm baskalarına.ama en azından diger kullanacılara para teklif ettim.cunku sana ya da site sahibine para gonderemedim.


onceden yazdıgım gibi benim paypalimde sorun vardı. 2-3 gun paypal musteri hizmetlerini aradım.en az 10 liralık konusma yapmısımdır bunun icin.bunu istiyorsan ispatta ederim. sende ne nesine ya da normal banka hesabı yoktu.bu yuzden para gonderemedim.baska secenegimde yoktu paypal hesbaım duzelene kadar.1-2 arkadasa ben size para gondereyim siz benim yerime sitedekilere gonderin dedim.pek cevap verilmedi sonrada baska arkadaslara 10 euroyu banka hesabıyla yada nesine ile gondereyim banada 2-3 tane istedigim coverı arada gonderirsiniz ya da olursa sizin uyeliginizi cok az da kullanırım dedim .bunda kotu birsey varmı ?bunu yapana kadarda sana en az 2 kere banka hesabı ya da tanıdıgının hesabı varmı oraya parayı gondereyim diye yazdım.bunu sende biliyorsun.

burda hic kimse arkadasına cover vermedimi ? cok yanlıs birseymi bu ? burdaki her uye sadece bir ip denmi kullanıyor burayı.ev ve isyerinde kullanan hicmi kullanıcı yok ? haklı cıkmak icin cok yanlıs birsey yapmısım gibi anlatmayın yaptıgımı . gidip buradaki coverları ne baska sitede paylastım,ne de buna benzer birsey yaptım. cok sevdigim bir arkadas behzat c ve avrupa yakası dizilerini istedi.onun icin uye oldum ben buraya sadece.mesaj gonderdigim arkadaslarada ben size parayı vereyim sizde bana coverları gonderin ya da beraber kullanalım gibisinden yazdım. tekrar belirteyim paypal hesabımda sorun olmasaydı ben kimseye mesaj gondermezdim zaten.parayı gondermek icin senden nesine ve banka hesabınıda istedim.sende yok demistin zaten.bunu tekrar yazayım. sonra paypal hesabım duzeldi ve gonderdim.yurtdısına para gonderemezsin denmisti paypal musteri hizmetlerinden.buranında paypal hesabıda demekki turkyiedenmis kabul edildi benim odeme.kabul edilcegini sanmıyordum.

ben kendime gore haklıyım. bunu sende biliyorsun. ama bunu kabul etmek istemiyorsun.tekrar soyluyorum bu siteye 12 ay once uye olan agustosa kadar 20 ay uyelik olmus olucak.aynı parayla ben neden sadece 8 ay uye oldum diyorum.6 ayda olsa fiyat cok az olabilir.ama ben bunu bilseydim uye olmazdım diyorum.bunu uye olmadan acıklamalıydın diyorum.uye olduktan sonra bunu acıklaman yanlıs diyorum.sınırsız yap demiyorum.ama bu bari en azından son 3-4 ay icinde uye olanlara uyelik 12 ay olmalıydı. diyorum .cokda normal istek bu.

neyse cokda uzatmak istemiyorum.dedigin gibi uyelik bitene kadar coverların zevkinı cıkaralım

selametle

Joker 17/01/15 23:34

Ne demek kendine göre haklısın ? Ben size gereken bilgiyi vermişim siz hala daha ben haklıyım diyorsunuz.
Size yazmışım sistemin değişeceği anlamak mı istemiyorsunuz ?
Kendimi haklı çıkartmak yanlışını paylaşmadım bu site için ödeme yapan diğer üyelerin hakkını yemeye çalıştığın için yanlışı paylaştım.

Eleştiride bulunuyorum diyorsunuz bir haftadır aynı cümleleri kurup temcit pilavı gibi önüme sunuyorsun insanların bir sabrı var !

Acilen özel mesaj kutunuza bakın ve bana dönüş yapın !

onurekonomi 17/01/15 23:39

ozelden parayı geri gondermek istemissin.ben siteye bagıs yaptım.parayı geri istemiyorum.parayı isticek olsam paramı geri verin vs derdim yani. ama sen hicbir elestiriyi kabul etmiyorsun. karar vermissin ila o olucak.

sen bana gereken bilgiyi uye olduktan 10 gun sonra verdin.uye olunca soylemedin oyle birsey.bu yanlıs .bagısı yapınca bana desenki sistem degisti agustosa kadar.tamam derdim bende.ama uye olduktan sonra sistem degisti soyle oluyor dersen yanlıs diyorum.sende hep karar aldık degismez oldu bitti diyorsun.

ozeldende hayır bu olay kapanmayacak bu sitenin sizin bağışınıza ihtiyacı yok yazmıssın

istersen banlayabilirsin. 10 euro helal olsun selametle

Joker 17/01/15 23:53

Ben bilgiyi "kurtcoobain" kullanıcı adı ile kayıt olduğunuz üyeliğe verdim, siz ondan sonra "onurekonomi" kullanıcı adı kayıt oldunuz ben bu bilgiyi nasıl 10 gün sonra vermiş oluyorum ?
Siz değil misiniz bilsem üye olmazdım diyen ? Artık biliyorsunuz üye olmamış olacaksınız !
Evet olay kapanmıyor 1 haftadır aynı muhabbet dönüyor kapanıyor mu ?
Evet bu sitenin sizin bağışınıza ihtiyacı yok çünkü bu bağış olayını yitirdi.
Eleştiri kabul etmiyorum çünkü haklı bir eleştiri değil.Gereken bilginiz vardı görmediniz yada görmezden geldiniz ben ne yapabilirim.Bir sürü üyenin bu üye bir ay önce üye olmuş bir yıl üyelik vereyim diğeri 3 ay önce üye olmuş 6 ay vereyim bunu nasıl yapmamı bekliyorsunuz ?

Hala sizden gereken bilgiyi bekliyorum bilginize, sizi banlayıp konuşmanıza engel olacak kadar aciz ve basiretsiz biri değilim.

sametistan 13/05/15 12:03

ödemeyi nasıl yapacağız paypal ı bulamadım ??

Joker 13/05/15 12:52

Quote:

Originally Posted by sametistan (Post 39352)
ödemeyi nasıl yapacağız paypal ı bulamadım ??

http://www.covertr.com/misc.php?do=donate

Link yönlendirecektir.

bersan_kema 23/05/15 23:39

mrb cover indiremiyorum yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler

Rd-Cd 28/05/15 17:47

Quote:

Originally Posted by bersan_kema (Post 39484)
mrb cover indiremiyorum yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler

Merhaba siteden sınırsız yararlanmak için bağışta bulunmanız gerekiyor. Detaylı bilgiye konunun başından ulaşabilirsiniz.

m demirel 27/06/15 23:14

Benim pay pal hesabin yok
baska bir yoldan bagis yapma ikani yok mu
Yardimci olursaniz sevinirim.m demirel
hilalfilm@hotmail.com

greif 28/06/15 01:11

odeme yaptıktan sonra size bildirmemizmi gerekiyor yoksa sizi odemeyı gordugunuz andamı sılver uye olabılıyorum acaba

Joker 28/06/15 01:44

Quote:

Originally Posted by m demirel (Post 39691)
Benim pay pal hesabin yok
baska bir yoldan bagis yapma ikani yok mu
Yardimci olursaniz sevinirim.m demirel
hilalfilm@hotmail.com


Sadece paypal kullanıyoruz.

Quote:

Originally Posted by greif (Post 39693)
odeme yaptıktan sonra size bildirmemizmi gerekiyor yoksa sizi odemeyı gordugunuz andamı sılver uye olabılıyorum acaba

Para tarafımıza transfer edildikten sonra 24 saat içinde hesabınız aktif oluyor.

hakan06 11/07/15 09:08

Selam hocam ben eski silver üyeyim ama yinede istediyim cover indiremiyom yardımcı olurmusun

Joker 11/07/15 12:34

Quote:

Originally Posted by hakan06 (Post 39787)
Selam hocam ben eski silver üyeyim ama yinede istediyim cover indiremiyom yardımcı olurmusun

http://www.covertr.com/old-announcements/39267-eski-silver-uyelerimiz-icin-onemli-duyuru-important-notice-our-old-silver-members.html

ankfantoma 23/07/15 19:55

Quote:

Originally Posted by karabirol (Post 30174)
bu ne kardeşim adamlar filmin kendisini herkese bedava tr sunuyorlar siz altı üstü cover; para istorsunuz alın sizin olsun coverlarınız

Arkadaşlar kim filmi herkese bedava sunuyormuş anlamadım.Film İzle sitelerini diyorsanız kopyala yapıştır yapıyorlar..Yani emek yok.
Ben de normal üyeyim ve bu uygulamayı gayet yerinde buluyorum.Elbette her şeyin bir karşılığı var..Bu kapaklar suya daldır çıkarla yapılmıyor.Emek ve uğraş isteyen şeyler..Şu an bu tarz siteler içinde en ucuz hizmet veren tek site burasıdır..Emek veren herkesin eline koluna sağlık..
Haaa sen dersen ki ben bu işi bedava yaparım o başka..Gelir seni alnından öperim..

maverick79 26/08/15 04:01

buenas noches realice la donacion como puede descargar las caratulas?

eskicisahaf 06/09/15 12:59

Selamlar. Ben Paypal Kullanmıyorum Ancak Bağış Yapmak istiyorum Lütfen Yardımcı Olurmusunuz.

Joker 06/09/15 19:56

Quote:

Originally Posted by eskicisahaf (Post 40359)
Selamlar. Ben Paypal Kullanmıyorum Ancak Bağış Yapmak istiyorum Lütfen Yardımcı Olurmusunuz.

İsterseniz iban numarası verebilirim.

eskicisahaf 06/09/15 21:36

IBAN Alabilirim. Ne Kadar Yatırmamı istersiniz? Neticede Bağış Ama siz Yinede Belirtirseniz Sevinirim.

Joker 06/09/15 21:58

Quote:

Originally Posted by eskicisahaf (Post 40361)
IBAN Alabilirim. Ne Kadar Yatırmamı istersiniz? Neticede Bağış Ama siz Yinede Belirtirseniz Sevinirim.

Merhaba sistemin adı eskiden bağış sistemiydi değiştirmedik bu şekilde kaldı, artık ödeme sistemi diyebiliriz.
40 TL göndermeniz gerekli 6 ay için.

T.C.D 09/09/15 19:31

Kapak için kim 35 tl verir çok merak ediyorum, akıl tutulması bir şey bu uygulama.


All times are GMT +2. The time now is 05:28.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.