CoverTR

CoverTR (http://www.covertr.com/cover.php)
-   Would You Like To Know Us ? (http://www.covertr.com/forum3/)
-   -   Tanışalım (http://www.covertr.com/would-you-like-know-us/15710-tanisalim.html)

Lecter 29/06/12 22:46

Tanışalım
 

Merhaba,
Ben Türkiye'nin en güzel ve en sağlam duruşlu illerinden biri olan İzmir'den "lecter". "lecter" nickini ilk gördüğüm 1990 yılından beri hayranı olduğum "Kuzuların Sessizliği" filmindeki "Dr.Hannibal Lecter"dan aldım.

İngilizce öğretmeniyim. Evliyim ve 45 yaşındayım. "covertr" ailesine kısa bir süre önce katıldım ve "Joker" sağolsun kısa sürede beni paylaşımcı üye kademesine yükseltti. Ben de gösterilen güvene elimden geldiğince layık olmaya çalışacağım.

VHS kasetlerden beri film arşivi merakım var. Şu an arşivimde yaklaşık 10.000 den fazla DVD film, 500 ye yakın Blu-ray film var. Genelde filmleri 1:1 olarak saklamayı seviyorum. Bu filmlere ait 17.000 den fazla da cover var arşivimde. Bir çoğunu kendim taradım ve sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyacağım.

Not: Dr. Hannibal Lecter'ın aksine kebaptan başka et yemeyi sevmem ve canice iç güdülerim yoktur ama zekasına hayran olup, kendisini bu günkü haline getiren olaylardan çok etkilenmiştim.:p

Neo 29/06/12 23:26

Merhaba Lecter hayırlı olsun kademen. Öncelikle arşivin süpermiş, benim de kendime göre küçük bir arşivim vardı. Hannibal serisi hakkında bir şeyler söylemek isterim ; sadece Kuzuların sessizliğini izledim fakat beklediğim şey alamadım filmden izleyeli 1 yıl kadar oldu fakat pek bir merak uyandırmadı diğer seriler. arşivimde var fakat izlemedim henüz acaba nedendir beğenemedim ilk filmi. Arşivime katkılarından dolayı sana minnettarım. Başarılar dilerim. İyi geceler Lecter.

Lecter 29/06/12 23:37

Belki de filmlerden önce kitaplarını okuduğum, sonrasında da filmleri izlediğim için farklı tat almış olabilirim. Ama elbette zevkler her zaman kişiye özgüdür. Birde seninle izleme zamanlarımız arasında neredeyse 22 yıl varmış. Birden kendimi çok yaşlı hissettim.:(

Neo 29/06/12 23:41

Evet en büyük etken yıl olmalı yoksa bu kadar popüler bir film sevilmeliydi. Aslında Testere hayranıyımdır :o Kitaplarını okumamış olmam gerçekten üzücü :(

Joker 30/06/12 09:32

1 Attachment(s)
Merhaba abi aramızda olman bize büyük keyif ve güç verdi tekrardan hoşgeldin.
Dr. Hannibal Lecter hakkında şuanları yazabilirim ilk film "The Silence of the Lambs" çıktıktan 4-5 yıl sonra izlemiştim ve izlediğim en iyi filmlerden biri olduğuna daha olgun yaşlarda karar verdim filmi 5-6 kez izlemişimdir her izlediğimde de aynı zevki alıyorum.
Bu kadar vahşi bir adamın hayranı olmak ilk zamanlar bana garip gelmişti, nedense artık gelmiyor :o. Anthony Hopkins gibi usta oyuncuları artık sinema perdelerinde neredeyse göremiyoruz.

Rd-Cd 30/06/12 11:52

Merhaba, öncelikle hayırlı olsun. Aramıza katılmanızdan bizde çok mutlu olduk. Umarım iyi vakit geçirirsiniz tekrar hoşgeldiniz...

Sacrer 30/06/12 11:57

Aramıza hoşgeldin.:o Bir kişi bir yılda 20 konu açamazken sen 1-2 ayda 310 konu açarak Paylaşım Ekibi'ni hakettin gerçekten. Arşivin de baya bir büyükmüş. Umarım fotoğrafını koyarsın. (Çok merak ediyorum böyle arşivleri.:o) Ben de bir aralar Jigsaw'a merak salmıştım. Aynı Hannibal gibi bir deha. Ve amacı da kötüleri temizlemek (kendilerine temizletmek). Paylaşımlarının devamını diliyorum.

Webaslann 02/07/12 08:16

Merhaba, aramıza hoşgeldin Hüseyin abi.Buradan adaş olduğumuzu belirtmek isterim.Sen büyük; ben ise küçük Hüseyin :) Lafı uzatmayayım..Tekrar hoşgeldininiz..


All times are GMT +2. The time now is 01:39.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.