01/01/12, 19:34
|
||||
|
||||
Merhaba arkadaşlar Silver üyelik başvurularınızı bu başlık altından yapabilirsiniz.
Quote:
|
|
|
|
24/08/12, 13:30
|
||||
|
||||
Quote:
|
|
|
24/08/12, 14:12
|
||||
|
||||
bu uslup ve bu aşırı kuralcı yaklaşım bu forumu fazla yaşatmaz.Yazık zaman kaybı...kolay gelsin.
|
|
|
|
24/08/12, 15:29
|
||||
|
||||
Quote:
Durum böyleyken forumumuzun kurallarının çok katı olduğunu düşünmüyoruz açıkçası. Eğer bu kurallar sizin için yerine getirilemeyecek kadar ağırsa ve buna harcayacak vaktinizin olmadığını düşünüyorsanız dilediğiniz gibi davranmakta özgürsünüz elbette. 20.000'in üzerinde taranmış cover arşivimiz ve bunlarla ilgili her türlü düzenlemeyi yapabilecek kalitedeki ekibimiz ile biz bu şekilde yola devam edeceğiz. Saygılarımızla. |
|
|
|
25/08/12, 22:02
|
||||
|
||||
Merhaba kişisel arşivimden bu sefer kurallarınıza uygun olarak en az 20 dvd cover ı 300 dpi de tarayarak sitenize ekledim.Silver üyeliğimi başlatmanızı rica ederim.Teşekkürler
|
|
|
01/09/12, 10:33
|
||||
|
||||
|
|
|
01/09/12, 20:35
|
||||
|
||||
Önemli Duyuru
Merhaba sayın CoverTR üyeleri 2012 yılı itibariyle sitemizde bir değişiklik yapmaya kadar verdik. Bu değişiklik site içerisinde 20 uygun konusu olmayan üyeler sitedeki eklentileri indiremeyecekler. Bu kararı almamızın sebebi tamamen sitenin gelişmesi içindir. Site içerisinde 20 konuya ulaşan üyeler Silver üye grubuna dahil edildikten sonra siteden sınırsız olarak faydalanabilecekler. Açtığınız bu konular cover yada label paylaşımı olmak zorundadır. CoverTR sitesinde paylaşılan cover yada labelleri izin almadan başka sitelerde sunum yapan üyeler kesinlikle bu gruba dahil edilmeyeceklerdir. Silver üyelik başvuruları için aşağıdaki linkten irtibata geçin. =>> Silver üyelik başvuruları... Siteye konu ekleme kuralları için aşağıdaki rehberden yardım alabilirsiniz. =>> Kurallara Uygun konu açmak Son olarakta ben bunlarla uğramam diyorsanız siteye bağış yaparak Silver üye grubuna dahil olabilirsiniz. (Bağış bedeli 10 Euro’dur) =>> Bağış sistemine burdan ulaşabilirsiniz. Konu yoruma açıktır. CoverTR Yönetimi |
|
|
Tags: basvurulari, silver, uyelik |
All times are GMT +2. The time now is 02:09.
|
The art work on this site is for personal use only. We do not condone piracy, and do not supply images for use in any illegal activities, including DVD piracy.
|