01/01/12, 19:34
|
||||
|
||||
Merhaba arkadaşlar Silver üyelik başvurularınızı bu başlık altından yapabilirsiniz.
Quote:
|
|
|
|
19/01/13, 15:49
|
||||
|
||||
Ya arkadaş insanlar mı tuhaf, yoksa algılar mı kıtlaşmaya başladı. Bu sitenin hedef kitlesi zaten sizin gibi "işi-gücü"(!) olup da 2 jpeg indirip kaybolacak insanlar değil. Burada sunumlar yapılıyor, paylaşılıyor, insanlar birbirlerinden tasarım hakkında fikir alıp veriyorlar. Bir topluluk var yani. Ama aslında açıklamaya da gerek yok. Bu kafa yapısındaki insanların bunu anlamaları zaten beklenemez. O yüzden haydi uğurlar ola............
|
|
|
|
|
26/01/13, 10:18
|
||||
|
||||
Quote:
|
|
|
26/01/13, 11:17
|
||||
|
||||
Quote:
1. Site içeriğine uygun 20 konu, 2. 10€ bağış. 1. kuralı siteye eklerken çok iyimser davrandık sanırım. Ülkemizin şartlarını göz önünde bulundurarak siteden ücretsiz olarak faydalanma imkanı vermek istedik. Ama derdimizi bir türlü anlatamadık acımasızca eleştirildik. Quote:
Ardından aynı standartlarda olan sitelerle karşılaştırın. Gelelim "Fikir Hakları" kısmına istediğiniz kadar araştırabilirsiniz. Biz bu yasaya aykırı haraket etmiyoruz... |
|
|
05/02/13, 12:38
|
||||
|
||||
Öncelikle tüm site için çalışan arkadaşlara kolay gelsin demek istiyorum.Yönetimden eski yüzleri görmek güzel gerçekten.Arkadaşlar bende kurallar gereği en az 20 konu açtım hatta şuan 26 olması gerekiyor sanırım.Benim konuları açmak için bir hevesle başladım mı tıpkı eskiden dw deki gibi duramadım yaklaşık 4 saatte hepsini yapıp açtım umarım fazla bir hatam çıkmaz.Çünkü çok uğraştım.Aslında sitede ön görünümler harika olmuş özellikle photoshop lu olanlar çok güzel.Bende şimdilik sunumlarımı İmandix proğramı ile yapıp ilerleyen zamanda tekrar photoshop lu yapmaya başlıyacağım.Evet umarım konularım uygun bulunur bende silver üye olurum.Şimdiden teşekkürler.Şimdiden herkese kolay gelsin
|
|
|
|
05/02/13, 22:40
|
||||
|
||||
Quote:
|
|
|
|
08/02/13, 18:56
|
||||
|
||||
Quote:
Yalnız bu işlemler sizin tahmin ettiğiniz kadar kısa sürmeyebilir lütfen sabırlı olun. |
|
|
|
Tags: basvurulari, silver, uyelik |
All times are GMT +2. The time now is 02:38.
|
The art work on this site is for personal use only. We do not condone piracy, and do not supply images for use in any illegal activities, including DVD piracy.
|