12/03/11, 01:16
|
||||
|
||||
Tüm arşivci arkadaşların, arşiv fotoğraflarını bu konu altında toplamalarını bekliyoruz... Amaç tamamen feyz almak
Hemen hemen 4-5 ay önceki arşivim... Daha hızlı bir sunucuya geçince arşiv kendini toparladı. Hatta şu anda yerlerde ve karton kutu içlerinde arşiv programına geçmeyi bekliyor. Tamamlanınca son halini paylaşacağım. Zaman darlığından az gözüküyor olabilir ama ne anılar var her birinin içinde |
|
|
|
21/06/11, 21:19
|
||||
|
||||
Güzel düzenli başarılı (:
|
|
|
23/06/11, 01:04
|
||||
|
||||
ARaba hoşuma gitti benim Kaç yapıyor bu
|
|
|
24/06/11, 18:50
|
||||
|
||||
Bu arşivi hazırlarken Başta, bütün isteklerimi hızlı bir şekilde cevaplayıp eksiklerimi gidermemi sağlayan ""Joker'e"", (ayrıca resimde gördüğünüz setlerin çoğunu da onun sayesinde arşivime aldım) Ardından Coverlarımı bastıktan sonra incelikle kesip gönderen "arşiv'e" (ki resimde gördüğünüz harry poter eseri için ayrıca teşekkürler) Daha baskısını almadığım ama Sam Fisher tasarımına bayıldığım "Köstebek'e" Fast and Furious setini 5'inci film çıkmasından iki hafta sora tamamlamamı sağlayan "Captanblack'e" Ayrıca Coverlarından yararlandığım "CcAaNn'e" "FisHerKinG" "xhromex" "rd-cd"'e çok çok teşekkür ederim.. Saygılarımla. Not: Bu arada, dvd kutularımı alan kuzenime, boş dvd için yardım eden abime ve tabi ki raflar için çok değerli memur maaşıyla desteğini esirgemeyen babama teşekkürler. Üçü de bu forumdan bi haber gerçi ama haklarını vermem lazım. |
|
|
|
25/06/11, 18:01
|
||||
|
||||
Benim de bi 4x4 var 65 basıyor Driftden bahsetmiyorum bile azıcık sağ yapıyorum başlıyor 0 çekmeye
|
|
|
|
27/06/11, 17:37
|
||||
|
||||
|
|
|
|
28/06/11, 13:20
|
||||
|
||||
Eyvallah, saol. Yok seriyi tamamlayamadım aslında CSI serisini, bu sırtlarının yapılmış haliydi bastırmıştım çok önce, dışardan tamam gibi duruyo ama içerisi fos yani çalışmalarım sürüyo bitirince sunacam herkese.
|
|
|
|
Tags: arsivcilerarsiv, buraya, fotolariniz |
All times are GMT +2. The time now is 01:14.
|
The art work on this site is for personal use only. We do not condone piracy, and do not supply images for use in any illegal activities, including DVD piracy.
|