CoverTR - View Single Post - lecter.biz açıldı..
View Single Post

  #1  
14/12/12, 19:10
Lecter
Lecter is offline
I Love CoverTR :))
 
Join Date: Jan 2011
Threads: 727
Posts: 782
Country: Turkey
Thanks: 149
Thanked 8,334 Times in 783 Posts
Groans: 2
Groaned at 10 Times in 9 Posts
Mentioned: 16 Post(s)
Default lecter.biz açıldı..

Click the image to open in full size.

Merhaba dostlar.

Bir çoğunuz beni dwshare.com dan ve PRoDJiDisc sunumlarından tanır sanırım. Uzun zamandır DVD5-DVD9-Blu-ray sunumlarımı yaptım oralarda. dwshare teslim bayrağını çekince Joker dostumun önerisi ve de olağanüstü gayreti, özverisi ve emeği ile lecter.biz sitemizi geçen hafta içinde sessiz sedasız hizmete açtık.

Beni bilenler bilir, rip işinden pek hoşlanmam ben. O yüzden download ettiğim de, upload ettiğim de genellikle untouched dediğimiz dokunulmamış, ellenmemiş, menüsü, özellikleri çıkarılmamış full DVD ve Blu-ray disklerdir. Bu sitemizde de bu disklerin sunumlarını yapacağım. Sunumlarımın klonlanması, rar, par ve upload işlemi tamamen bana ait olacak ve bu konuda en küçük sorununuzu bildirdiğinizde hemen çözüme kavuşturulacaktır. Sunumlarımı usenet üzerinde yapacağım. http konusunda bir çok kez ağzım yandığı için artık http üzerinden paylaşım yapmayacağım.

Joker dostum sağolsun, bir de istek bölümü ekleyecek ya da ekledi. Bu konu altına da sunulmasını istediğiniz DVD ve BD diskleri yazabilirsiniz. İstek yapacağınız filmlerin orjinal adı ve imdb no'sunu da eklerseniz herhangi bir karışıklığa meydan vermemiş oluruz.

Genel olarak her hafta Türkiye'de çıkan disklerin sunumu düzenli olarak yapmaya çalışıyorum. Arada da sayın telekomun izin verdiği ölçüde isteklerinizi yanıtlamaya çalışacağım. Er ya da geç mutlaka yanıtlanacaktır.

Elbette sunumları yapılan bu disklerin orjinal scan cover resimlerini de nerede bulabileceğinizi ayrıca söylememe gerek yok sanırım.

Sitemize bekleriz.

 
Post Thanks
 
Post Groan
 
Instagram

Blu ray - Dvd - Cover - Kapak - Label - Tags - Türkçe